6 port.
Ingredienser:
1 färdig kladdkaka
1 burk dulce de leche
2 dl créme fraiche
1 tsk vaniljsocker
Ingredienser:
1 färdig kladdkaka
1 burk dulce de leche
2 dl créme fraiche
1 tsk vaniljsocker
6 st Dumlekolor
1 dl pekannötter eller bär
Nypa havssalt
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ut dumlekolorna på en plåt med bakplåtspapper. Strö lite havssalt över och sätt in i ugnen i ca 8 min.
Vispa créme fraiche och vaniljsocker fluffigt.
Hacka pekannötterna grovt.
Vispa kladdkakan i en bunke med en halv burk dulce de leche.
Lägg sedan i valfri skål eller glas en klick vispad kladdkaka, dulce de leche, havssalt och vispad vanilj créme fraiche. Toppa sedan med dumleflarn, pekannötter eller bär.
1 dl pekannötter eller bär
Nypa havssalt
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ut dumlekolorna på en plåt med bakplåtspapper. Strö lite havssalt över och sätt in i ugnen i ca 8 min.
Vispa créme fraiche och vaniljsocker fluffigt.
Hacka pekannötterna grovt.
Vispa kladdkakan i en bunke med en halv burk dulce de leche.
Lägg sedan i valfri skål eller glas en klick vispad kladdkaka, dulce de leche, havssalt och vispad vanilj créme fraiche. Toppa sedan med dumleflarn, pekannötter eller bär.