onsdag 13 december 2023

CHOKLADBRÄCK MED JULTOPPING



1 plåt

Ingredienser:
6-8 chokladkakor ljus, mörk, vit (eller valfri) 

Topping:
Små polkagriskäppar
Små kex, ta det du gillar
Julströssel eller röd/vit strössel snöflingor strössel
Små chokladhjärtan eller tomtar
Guldpuder

Gör så här:
Sätt ugnen på 50 grader.
Lägg ut chokladen på en plåt med bakplåtspapper.
Lägg chokladen bredvid varann och sätt in plåten i ugnen 10-15 minuter tills den är genomsmält.
Ta ut den och swirla med en kniv eller gaffel och gör mönster.
Vill du ha den tunnare drar du ut den mer på plåten.
Lägg på allt du vill ha på chokladen. Ställ i kyl minst 4 timmar, gärna över natten.
Bryt i bitar och lägg upp på ett fat eller varför inte i små påsar och knyt ett band och ge bort.