måndag 4 februari 2013
COCETTER
6 st
Ingredienser:
6 skivor rostfranska
6 ägg
Persilja
50 gram bacon
2 msk grädde
Örtsalt
Gör så här:
Kavla ut varje brödskiva med kavel riktigt tunt.
Värm bröden lätt i micron så går det lättare att få ner dom i muffinsplåten utan att dom går sönder. Ett tips är att riva remsor av bakplåtspapper och lägga i muffinsplåten innan du trycker ner bröden då går de lätta att lyfta ur sen.
Knäck ett ägg i varje brödform.
Strö över hackad persilja.
Strimlor av bacon som du lägger lite över kanten.
Örtsalt och några droppar grädde i varje.
Grädda i 225 grader ca 10-15 min beroende på hur ”tillagade” du vill ha äggen.
Om ytan skulle börja bli något bränd men du ändå vill ha äggen mer tillagade kan du köra dom i micron före servering till önskad konsistens.
Tänk också på att de fortsätter att tillagas en stund efter att du tagit ut dom ur ugnen.
Källa: http://kryddburken.se