Ingredienser:
ca 3 dl rice crispies
1/2 burk kondenserad mjölk (kokt till kolakräm, finns även färdig att köpa)
4 ägg
2 dl socker
2 1/2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
200 g ljus blockchoklad
200 g smör
Gör så här:
Sätt ett bakplåtspapper i en form med löstagbar botten.
Häll i rice crispies så det täcker botten.
Klicka i kolakräm (dulche de leche).
Vispa äggen och sockret poröst.
Blanda mjöl med bakpulver och rör sedan ner det i smeten.
Smält smöret och chokladen i en kastrull på svag värme.
Blanda ner chokladröran i smeten.
Häll i smeten i formen och grädda i 225° 15 min.
Kakan ska vara ordentligt kladdig så ha inte inne den för länge.
Låt svalna.
Serveras kall med vispad grädde och röda vinbär till!
Eller andra syrliga bär.