16 bitar
Ingredienser:
250 g smör
2 dl kakao
4 st ägg
4 dl strösocker
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljpulver
3 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
Ingredienser:
250 g smör
2 dl kakao
4 st ägg
4 dl strösocker
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljpulver
3 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
2 st dubbeldaim
3 dl minimarschmallows färgade
1 pkt minioreos
0,5 pkt oreo
0,5 pkt chokladlinser
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°. Lägg bakplåtspapper i en fyrkantig form, ca 20x30 cm.
Smält smöret och rör ner kakao.
Rör ihop ägg och socker i en bunke. Vänd ner kakaoblandningen, salt, vaniljpulver och mjölet blandat med bakpulver. Lägg i hälften av daimen, minioreos, marschmallows och chokladlinserna.
Bred ut smeten i formen. Lägg sedan resten ovanpå kakan innan du tar in den i ugnen. Grädda i mitten av ugnen 20 min.
Låt svalna och ställ sedan i brownien i kylen minst en timme innan den skärs upp i rutor.