INGREDIENSER:
1 kg kycklinglårfilé
2 msk majsstärkelse
1 kg kycklinglårfilé
2 msk majsstärkelse
1 tsk vitlökspulver
1 msk soja
1 msk soja
1 msk sesamolja (kan uteslutas)
Salt
Peppar
Salt
Peppar
Olja
1 msk soja
2 dl apelsinjuice
2 tsk sesamfrön
1/4 purjolök
GÖR SÅ ÄR:
Skär kycklingen i 4–5 cm stora bitar. Koka riset.
Blanda kycklingen ihop med övriga ingredienser.
Stek i olja tills den är genomstekt. Lägg åt sidan.
Blanda kycklingen ihop med övriga ingredienser.
Stek i olja tills den är genomstekt. Lägg åt sidan.
Pressa ner en vitlöksklyfta i pannan, tillsätt soja och apelsinjuice.
Låt koka ihop och lägg ner kycklingen. Tillsätt purjolök samt sesemfrön.
Låt koka ihop och lägg ner kycklingen. Tillsätt purjolök samt sesemfrön.
Servera med ris.