INGREDIENSER:
ca 1 kg spareribs (tunna revben)
japansk soja
Glaze:
1/2 dl chilisås
3 st hackade vitlöksklyftor
2 msk balsamvinäger
3 msk flytande honung
1 msk dijonsenap
2 tsk salt
1 tsk sambal oelek
2 krm svartpeppar
ca 1 kg spareribs (tunna revben)
japansk soja
Glaze:
1/2 dl chilisås
3 st hackade vitlöksklyftor
2 msk balsamvinäger
3 msk flytande honung
1 msk dijonsenap
2 tsk salt
1 tsk sambal oelek
2 krm svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 140 C. Pensla japansk soja på båda sidor av revbenen och lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Blanda ihop alla ingredienser till glazen och häll ut den över revbenen. Grädda i ugnen 2-2 1/2 h tills de fått fin färg och blivit möra. Öka temperaturen om du vill att det ska gå fortare. Ta ut dem och skär upp.