lördag 12 februari 2011

FÄRSFYLLD PAPRIKA MED PEPPAROST & CHEVRE


4 port

Ingredienser:
4-6 paprikor (gärna avlånga)
1 msk olivolja
400g nötfärs
1 vitlöksklyfta
1 tsk torkad basilika
salt och svartpeppar
1 burk färskost med pepparsmak, 125 g
150 g chevreost
30 g rucolasallad

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 gr.
Dela paprikorna på längden.
Kärna ur och lägg dem på en smord ugnsplåt.
Hetta upp en stekpanna med olja och bryn färsen i några minuter.
Skala och finhacka vitlöken.
Tillsätt vitlök och basilika.
Smaka av med salt och peppar.
Fördela färskost i varje paprikahalva och lägg på köttfärs.
Smula över chevreost och gratinera i 20 minuter.
Servera med en sallad.