torsdag 15 januari 2015

KYCKLING & OSTQUESADILLAS


4 port

Ingredienser:
1 förpackning Soft Corn Tortillas

4 st kycklingbröst, strimlade

250 gram riven ost, hälften cheddar, hälften mozzarella

1 st röd lök

1 burk Thick´n Chunky Salsa

1 burk majs


Gör så här:
Hetta upp en stekpanna med smör och fräs kycklingen tills den har fått en gyllenbrun färg och är genomstekt.
Hetta upp en annan stekpanna med smör.
Placera ett tortillabröd i stekpannan och skeda på ungefär en åttondel av salsan, kycklingen, rödlöken och majsen och strö över en åttondel av den rivna osten (arbeta snabbt!).
Stek den fyllda tortillan i 1 minut tills undersidan är lätt gyllenbrun och frasig.
Vik försiktigt över halva tortillan med hjälp av en stekspade och pressa ihop kanterna så att den försluts.
Stek ytterligare några minuter tills den är frasig och gyllene.
Gör samma sak med de återstående tortillabröden.
Halvera och servera med t ex guacamole och oliver.